PIT CREW

Betekenisen namen
Twee hobby's die samenkomen: Honden en motoren.


Bayliss

Troy Bayliss is een Australisch motorcoureur. Hij won driemaal het Superbike World Championship, in 2001, 2006 en 2008. Hij reed zowel in de Britse Superbike series als in de MotoGP.


Hayden

Nicholas "Nicky" Patrick Hayden was een Amerikaans motorcoureur. Hij werd in 2006 wereldkampioen in de MotoGP-klasse. Zijn bijnaam was The Kentucky Kid.


Seeley

Alastair Seeley is een motorcoureur die in de Superstock 1000-klasse rijdt voor het in Noord-Ierland gevestigde Synetiq BMW. In 2021 nam hij deel aan Noord-Ierland en won hij de Ulster Superbike- en Supersport-kampioenschappen.


Hopkins

John Hopkins is een Amerikaans motorcoureur. Zijn bijnaam: is Hopper en hij rijdt bij voorkeur onder het nummer 21.


Fire

Fire had zijn naam al toen hij op volwassen leeftijd bij ons kwam, ons waakvlammetje en een hond met een hart die je in vuur en vlam zetten.


Lawson

Eddie Lawson is een voormalig Amerikaans motorcoureur. Lawson won in de jaren 1981 en 1982 het Amerikaans Superbike-kampioenschap op een Kawasaki Z1000. Met Yamaha won hij het wereldkampioenschap wegrace in de jaren 1984, 1986 en 1988 in de 500 cc-klasse. In 1989 werd hij tevens kampioen met Honda.


Phillis

Thomas Edward "Tom" Phillis was een Australisch motorcoureur. Zijn beste seizoen was dat van 1961, toen hij wereldkampioen werd in de 125 cc-klasse en als tweede eindigde in de 250cc-klasse.


Hailwood

Stanley Michael Bailey "Mike" Hailwood, MBE, GM was een Brits auto- en motorcoureur. Hij wordt als een van de beste coureurs uit de geschiedenis beschouwd en werd in 1999 door zijn collega's en de internationale motorpers gekozen tot beste motorcoureur van de 20e eeuw.


Cinder

Cinder had haar naam al toen ze op volwassen leeftijd bij ons kwam, haar naam betekend sintel, of te wel een stukje steenkool. Zij is een dochter van Fire.


Redding

Scott Redding is een Engels motorcoureur die uitkomt voor het Aruba.it Ducati Team in de World Superbike-klasse. Hij rijdt op een Ducati. In de jaren 2014 en 2015 kwam Scott uit voor het team Marc VDS Racing Team in de MotoGP.